Overslaan en naar de inhoud gaan
Schoner en slimmer reizen in de Food Valley met Wageningen University & Research en Mobility Mixx
  • Deelfietsen, deelauto's en OV
  • Duurzamer reizen
  • Het slimste reisplatform

Wageningen University & Research (WUR) geeft een extra impuls aan duurzaam en flexibel vervoer voor medewerkers, studenten en bedrijven in de omgeving. Hiervoor werkt WUR samen met Mobility Mixx, leverancier van complete MaaS-oplossingen, oftewel Mobility as a Service. Met de Mobility Mixx-App of de gebruikersportal reserveer, plan, boek en declareer je eenvoudig passend vervoer voor dienstreizen. De komende tijd biedt WUR steeds meer praktische mogelijkheden om duurzaam en gebruiksvriendelijk reizen mogelijk te maken.

Ook jouw organisatie kan meedoen. Zo profiteren je collega's van de slimme nieuwe reisopties en help je om de omgeving bereikbaar en leefbaar te houden!

 

Ook instappen met jouw organisatie?

Wat we voor WUR doen

In eerste instantie kunnen medewerkers van WUR kiezen uit 3 vervoersmogelijkheden om hun dienstreizen te maken:

- Verspreid over 11 locaties in Wageningen staan deelfietsen van GoAbout

- Voor dienstreizen naar bestemmingen tot zo’n 200-300 kilometer, zijn elektrische deelauto’s van Amber beschikbaar

- Tenslotte is er een pool van stationwagons,  persoonsbusjes en transportbusjes beschikbaar. Hiermee kunnen medewerkers en studenten apparatuur en materialen vervoeren en reizen met groepen collega’s.

Het komende jaar worden de mogelijkheden steeds verder uitgebreid. Zo wordt het voor medewerkers ook mogelijk om via Mobility Mixx te reizen met het OV. Alle ritten en gemaakte kosten worden automatisch vastgelegd en zijn terug te zien in de app en het eigen gebruiksportaal. Een factuur voor gereden ritten wordt vervolgens automatisch gegenereerd door het systeem en naar de financiele administratie gestuurd voor verdere afhandeling.

Hoe ziet jouw mobiliteitsmix eruit?

Bedrijven en andere organisaties in de omgeving kunnen makkelijk gebruikmaken van de vervoersmiddelen die al voor de medewerkers van WUR zijn geregeld; dat is het voordeel van deelvervoer. Maar er is veel meer mogelijk, afhankelijk van de wensen van jouw organisatie. Hoe meer partijen meedoen, hoe meer er mogelijk is voor iedereen. Kijk voor meer informatie eerste eens rond op de website of maak een oriëntatie afspraak met ons.

Bel of mail ons!

E-mailadres: klantcontact@mobilitymixx.nl
Telefoonnummer: 088-5272850